Bjørnstad Nordre

7560 Vikhammer

Henvendelser

Bjørnstad Nordre

7560 Vikhammer

Henvendelser

Om Afrikansk Jakt

Johan Ludvik Bjørnstad

Vi er lokalisert i Malvik i Trøndelag. Der har vi Bjørnstad gård og hjortefarm. dette er basen for familien Bjørnstad, Johan og Brit. 3 voksne barn er flyttet ut. Gården har vært hjortefarm i over 20 år med oppdrett av kronhjort. Vi har vårt eget slakteri hvor alt foredles og selges direkte ut til våre kjære kunder. I tillegg har vi utleie av innendørs fotballhall.

Jakt har vært veldig sentralt i Johan sitt liv. Mye forskjellig storviltjakt i Norge og Sverige. Det samme med småvilt.

 

Afrikajaktprosjektet startet i 2007 med vår første tur ned til Sør Afrika på jakt. Allan Schenk var vår PH fra første stund. Straks etter startet han opp Allan Schenk Safaries og driver totalmanagement på egen basis.Vi har sendt nedover et betydelig antall norske jegere nedover dit de senere årene. Ofte har Johan tatt turen sammen med en del av disse. et trygt og sikkert valg i noen av de mest spektakulære naturområdene i Sør Afrika.

Vi ønsker gi våre jegere den beste oppfølgingen i forberedelser og planlegging. Vi har egne skytebaner her på gården og vi tilbyr alle å komme på skytetrening om ønskelig. Gjerne mange ganger før avreise. Skyting i skytestikkene er gode forberedelser å ta med seg før en skal jakte der nede.