Bjørnstad Nordre

7560 Vikhammer

Henvendelser

Bjørnstad Nordre

7560 Vikhammer

Henvendelser

Det Afrikanske

Eventyret

En jaktsafari i Afrika er en fantastisk opplevelse.
Å våkne opp tidlig på lodgen ute i den Afrikanske bushen, ta en rask frokost og sitte ute med en kaffekopp i det sola kommer opp, gjør noe med kropp og sjel. En får vekket noe oppe i jakthjernen som en ikke visste var der. Slik var det for meg i allefall.
Det samme når en sitter ute rundt bålet om kvelden med jaktkameratene å snakker sammen om de unike opplevelsene en har hatt akkurat denne dagen.
Vi kjører ut med biler opp i åsene eller fjellene for å finne gode utkikksposter for å bruke kikkert.
Når interessante dyr er oppdaget, begynner smygjakten. Da er PHèn (profesjonell hunter) og en tracker(sporer) alltid med og leder an. Det kan ta både kortere og lang tid før en er innpå viltet for å studere om det er noe som vi prøver å felle.
På en vanlig jaktdag der nede vil en vanligvis få flere slike ”nær viltet” opplevelser igjennom smygjakta. En beveger seg mot vinden og vil fort komme innpå mye slags spennende vilt.
Etter morrasjakta blir det et opphold og lunch. Noen ganger ute der vi er, andre ganger drar vi tilbake til lodgen for pause der. Så er det samme prosedyren for ettermiddagsjakt, ofte helt til det begynner å mørkne.

En Solnedgang i den Sør Afrikanske naturen er en opplevelse i seg selv.

Om VideoClip

VideoClip startet opp sommeren 2003, og har base på Gjøvik. Med bakgrunn og utdannelse som utmarksforvalter, så innehaver Gordon Fjeld behovet for filmtjenester innen utmarksnæring generelt, og innenfor jakt og fiske. Les mer her >>

Jakt i Sør Afrika gir veldig mye jakt og opplevelser for pengene

Trenger heller ikke være mye dyrere enn en sydentur for noen. Mange jegere opplever at action-situasjonene på elgpost ikke er så mange i løpet av høsten. Da gjør det godt å komme seg ut på smygjakt i den storslåtte Sør Afrikanske naturen. Få se alt viltet, kjenne på nye lukter og lyder ikke minst.
Lodgen til Allan Schenk , Grove Spring, ligger ved foten av en fjellkjede som kommer nedigjennom landet. Winterberg Mountains. Det er utrolig vakker natur og landskap. Vi får under et jaktsafari-opphold også et innblikk i hvordan lokalbefolkningen bor og har det.
Noen velger å ta en dag på Big five safarie for å benytte sjansen til å få sett og fotografere de berømte 5 afrikanske dyrene.

En opplevelse for livet

En opplevelse for livet

Vi leverer full pakke

Artsrikdom

.Artsrikdommen er stor i Sør Afrika. Det er ubegrensede muligheter til jakt og fotografering av fantastiske dyr.

Bush Camp

Allan Schenk Safaries har også sin egen bush camp, som kan være verdt å ta en natt i. Besøk nettsiden her >>

Ta kontakt

Turen til Sør Afrika et minne for livet. Ta kontakt med meg, Johan Ludvik Bjørnstad, så lover vi en tur for livet!
Hva venter du på?

BLI MED OSS PÅ TUR!